Som en äkta saluhall

Som en äkta saluhall

Våra diskar är fyllda av delikatesser från såväl när som fjärran. Vi vill skapa en känsla av saluhall när du som kund kommer in i vårat ”matmecka”. Här erbjuder vi rökta produkter, lufttorkade skinkor, hantverksmässiga korvar och salami. Men inte nog med det, vi har givetvis vällagrade ostar, lyxiga tillbehör och egenproducerade sallader.

Solvarboskinka från Borlänge eller Pata Negra från den spanska Ibericogrisen, vi lägger stor vikt vid lokala producenter och leverantörer men ser även till att lyfta fram det bästa övriga världen har att erbjuda. Detta ger en delikatess med både djup och bredd, allt för att tillgodose kundens önskemål och förväntningar.

Klart att äta på direkten

Vi omvandlar butikens fina råvaror till smakfulla rätter. Dagens lunch, färdiga sallader, goda mackor av olika sorter, egenproducerade smörgåstårtor och middagar att bara ställa på bordet är något av urvalet. Vi strävar efter att använda så färska råvaror som möjligt. Dessutom är vår ambition att undvika tillsatser i maten så långt det bara är möjligt.

Deliköket By Maxi B.L.G.E

Vi har valt att lyfta fram några av de produkter vi är extra stolta över. Det är egenproducerade varor vi tycker är något ut över det vanliga. Lagat och bakat på rena råvaror av högsta kvalité. Våra kockar lagar med omsorg och kunskap allt från Delikökets Helgmiddag och lyxiga räksmörgåsar till hälsojuicer.

Kort sagt – hos Maxi ICA Stormarknad Borlänge hittar du ett sortiment som kan mäta sig med de bästa saluhallarna!

Delikatessen är bemannad alla dagar 07-21.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Delikatessen

0243-24 61 39