Medarbetare till Kolonial och färskvaror

Medarbetare till Kolonial och färskvaror

ICA Maxi Borås är en av Sveriges största livsmedelsbutiker. Med en omsättning på 600 miljoner kronor är vi 200 medarbetare, som varje timme, dag, vecka, månad & år, sätter kunden i centrum!

Medarbetare till avdelningarna Kolonial och färskvaror
Vi är just nu inne i en expansiv fas och behöver bli fler och vi söker just nu medarbetare till våra avdelningar Kolonial och Färskvaror. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder välfyllda och inspirerande avdelningar som håller hög kvalitet till ett lågt pris för kunden, helt i linje med ICA Maxis prisstrategi. Utöver detta finner du ett stimulerande arbete med ett brett sortiment och stora volymer i ett marknadsledande företag där det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. 

Din bakgrund
Vi söker dig som har god förmåga att kombinera kvalitet och effektivitet i ditt dagliga arbete. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att jobba med färskvaror och service. Gärna inom dagligvaruhandeln. Din kunskap och ditt intresse för mat samt din kundservicepräglade inställning syns som en tydlig röd tråd i din meritlista. Du trivs i en miljö där den gemensamma kraften jobbar för att avdelningen är inspirerande, håller hög kvalitet och är kommersiell.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
-  Ge kunderna en köpupplevelse utöver deras högsta förväntningar genom ditt varma, personliga, engagerade och hjälpsamma sätt.

-  Hålla ditt arbetsområde samt bakomutrymmen i ett perfekt skick; Inspirerande, påfyllt, prismärkt och rent.

Om tjänsten
Vi söker nu både dig som brinner för service och vi söker dels medarbetare för heltid, halvtid, deltid, och dig som vill jobba extra vid sidan av din ordinarie sysselsättning. 

Stormarknaden har öppet årets alla dagar så arbete på helger och högtider förekommer. Tjänsterna tillsätts löpande så ansök omgående till jobb.boras@maxi.ica.se