Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Borås är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Här luktar det hembakat och nybakat

Vi erbjuder nybakat bröd alla dagar i veckan. Vi har ett brett sortiment och något som passar för alla tillfällen. Vi är cirka sju medarbetare i bageriet som varje dag jobbar från tidig morgon för att kunna ge dig färskt bröd redan till frukost. Förutom matbröd bakar vi egna tårtor och fikabröd.

Delikatessen med det lilla extra

Unna dig eller en vän något extra gott. Här hittar du det lilla extra. Delikatesserna som får dina sinnen tillfredställda. I vår delikatess hittar du bland annat salami, lagrade ostar, oliver, skinka, goda marinader och mycket mer.

Frukt och grönt från när och fjärran

Ingen annanstans i butiken är säsongen lika påtaglig som här. På våren kommer primörerna, under sommaren njuter vi av svenska bär. Hösten är en enda lång skördefest och under vintern fyller vi på C-vitaminförråden med hjälp av citrusfamiljen.

Vårda din kropp med hälsa och skönhet

Vi erbjuder dig allt du behöver inom kroppsvård samt ett stort utbud av skönhetsprodukter. Vare sig du är på jakt efter den senaste mascaran, en ny doft till kvällen eller mer avancerade hudkrämer hittar du det hos oss.

Hämta travvinsten?

Vår stora spelavdelning är omåttligt populär och vi erbjuder varje dag massor av andelsspel. Du kan dessutom köpa din tobak och alla receptfria läkemedel hos oss.