Vardag eller fest? Vi har det du behöver

Vardag eller fest? Vi har det du behöver

I maj 2016 blev vi klara med vår stora ombyggnad. Det blev en helt ny butik - nya kylar & frysar, ny belysning, bredare gångar, ännu större sortiment, större fruktavdelning och mycket, mycket mer. Alla vi som jobbar på Maxi ICA Stormarknad i Ängelholm är oerhört stolta över att kunna erbjuda dig en helt ny Maxibutik i staden. Välkommen att handla och trivas hos oss på Maxi!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Ängelholm är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

För oss är det viktigt att du kan lita på maten du handlar. Därför har vi lagt ner mycket tid på att bli en kvalitetscertifierad butik.