Maxi Älmhult – för en enklare vardag

Maxi Älmhult – för en enklare vardag

På Maxi ICA Stormarknad Älmhult vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Älmhult är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Fakta om butiken

Omsättning:
215 miljoner
Antal artiklar:
35 000 st
Säljyta:
3387 kvm
Parkeringsplatser:
ca 200 st
Antal medarbetare:
65 st
ICA-handlare:
Erik och Pernilla Eskils

Historik:

Butiken etablerades 1978 under namnet ICA Extra, 1982 tog Bernt Aronsson över butiken och ändrade namn till Kvantum. I samband med övertagandet började Rolf Johansson och Bosse Folkesson att jobba i butiken. 1991 tog dessa över företaget och 1995 var det åter dags att byta namn, till Maxi ICA Stormarknad. 2019 överlämnade Rolf och Bosse butiken till makarna Eskils.