Allt för hem och fritid

Allt för hem och fritid

Hos oss på Maxi ICA Stormarknad Alingsås hittar du ett brett utbud med allt du kan tänkas behöva för ditt hem och din fritid. Allt från kläder och köksutrustning till media och böcker.

Fritid

Film, spel & skivor

Med namn som X-box, Sony och Philips får du aldrig tråkigt på fritiden. Våra hyllor är fulla av TV-spel, DVD-filmer och CD-skivor. Oftast har vi kanonerbjudanden på dessa produkter. Vi har alltid det senaste inom denna snabbföränderliga värld.

Glödlampor & batterier

Batterier till de flesta elektriska apparater finner du här. Vi tillhandahåller nästan alla storlekar och med olika drifttid beroende på dina önskemål. Glödlampor finns i vanligt standardutförande men vi har även ett brett utbud av energisnåla miljövänliga glödlampor. Ett stort urval av lysrör kompletterar sortimentet.

Leksaker

Några minuters strosande på leksaksavdelningen gör säkert önskelistan lång – åtminstone bland barnen. Alltifrån pussel till radiostyrda bilar, dockor och lego. Våra leksaker kommer från kända leverantörer och vi har något som passar för alla. Vi hälsar alla barn – såväl stora som små – välkomna till oss!

Sport & aktiv fritid

Vi har det du behöver för att hålla dig i form, oavsett årstid och väder. Med bra och rätt utrustning är det lätt att komma igång med träningen och hålla sig i trim. Bollsporter, fritidslekar och utrustning för fiske samt friluftslivet finner du här.

Säsongsvaror & torget

Här hittar du de varor som är aktuella för säsongen. Denna avdelning byter varor efter årstiderna och därför blir det alltid lika roligt och intressant att spana in vad som är på gång här. Inför julen har vi exempelvis en julmarknad och på våren och sommaren allt som hör den ljusa årstiden till.

Trädgård

Under vår, sommar och höst är vår trädgårdsavdelning aktiv. Behöver du verktyg eller andra redskap för att hålla din trädgård i trim? Här har vi gräsklippare, spadar, krattor och allehanda redskap för att underlätta trädgårdsarbetet. Olika sorters jord, jordbehandlingsprodukter och bevattningsutrustning för att det ska växa. Ett stort utbud av trädgårdsmöbler och grillar gör utbudet komplett.

Verktyg, bil & cykel

Det här är vår avdelning för alla hemmafixare. Här finns det mesta om du vill pyssla med huset, bilen eller båten på fritiden. Vi har många bra verktyg och annat som hjälper dig på traven. Hammare och spik, målarfärg och bilvårdsprodukter är något av det du hittar här.

Hemmet

Böcker & kontor

Bokavdelningen har det mesta för den läsglade – vi har pocket och inbundna böcker, böcker för de minsta samt deckare och romaner. Hemkontorsavdelningen innehåller papper och pennor, linjaler, snören, ramar och det mesta du kan behöva i ditt kontor hemma.

Köket

Här hittar du kastruller, stekpannor, kaffebryggare och andra tillbehör till köket, såsom tallrikar, bestick, ljus, servetter, engångstallrikar, glas och mycket mer.

Mjuka hemmet

På vår Mjuka avdelning hittar du handdukar i många storlekar och färger, påslakan, gardiner, dukar, tabletter och det mesta som är mjukt. Det är även här du hittar sytillbehör såsom band, säkerhetsnålar, textilfärg samt nål och tråd. Här hittar du också produkter till badrummet, vi har bland annat duschdraperier, badankor och badrumsvågar.

Städ

Rengöringsprodukter såsom diskborstar, svampar och trasor hittar du här. Vi har strykbrädor, moppar, dammsugarpåsar, hinkar, dörrmattor och även en hel del förvaring i plast.

Kläder

Barn- & babykläder

Bekväma och sköna barnkläder i färger och storlekar för alla. Här finner du allt ifrån babykläder till häftiga saker för de äldre barnen. För de minsta har vi roliga kläder med tecknade figurer på och i glada färger. Det mesta är i angenämt bomullsmaterial som passar för alla säsonger och årstider.

Damkläder

Kläderna för henne finner du här, oavsett om det gäller kvinnan, tonårstjejen eller mormorn. Vi har såväl det klassiska som det mer moderna och moderiktiga. Tröjor, linnen, blusar och byxor. Det mesta samlat på ett ställe!

Herrkläder

Både bekväma, praktiska och sportiga kläder finns här. Oavsett om du är ung eller gammal, så har vi något som passar. Välj bland mängder av fritidsskjortor, byxor, t-shirts och tröjor. Vi har kläder i alla storlekar och moderna färger som passar.

Skor

Här finns bekväma och praktiska skor för alla fötter, storlekar och åldrar. Vi har sport- och fritidsskor av bra kvalitet samt elegantare skor. För de varma och heta sommarmånaderna erbjuder vi sandaler och badtofflor. Skulle sommaren regna bort så hjälper det med stövlar, som du också finner här. Vi har dessutom skovårdsprodukter som sulor, skokräm, med mera.

Underkläder & strumpor

Här har vi de kläder som du har närmast kroppen. Bekväma och av angenämt material samt lätta att tvätta. Nylonstrumpor och spets för damerna och boxershorts för herrarna. Strumpor för alla åldrar. Vi har ett bra utbud i olika prisklasser.