Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Alingsås är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa och skönhet samt mycket mer. Allt till priser du gillar!

Nybakat från bageriet

I vårt eget bageri jobbar det idag 16 bagare och konditorer som med erfarenhet, kompetens och engagemang bakar alla dagar i veckan. Vi bakar det mesta själva, helt från grunden. Vi stenugnsbakar matbröd och erbjuder en mängd varianter av gott bröd för alla tillfällen.

Närodlat och exotiskt – vår frukt och grönt

Ingen annanstans i butiken är säsongen lika påtaglig som här. På våren kommer primörerna, under sommaren njuter vi av svenska bär. Hösten är en enda lång skördefest och under vintern fyller vi på C-vitaminförråden med hjälp av citrusfamiljen. Här hittar du allt från närodlade delikatesser och exotiska frukter till prisvärda rotfrukter.

Vårda din kropp med hälsa och skönhet

Vi erbjuder dig allt du behöver inom kroppsvård samt ett stort utbud av skönhetsprodukter. Vare sig du är på jakt efter den senaste mascaran, en ny doft till kvällen eller mer avancerade hudkrämer hittar du det hos oss.

Vår största avdelning är kassalinjen

Vårt mål är att det ska gå så snabbt som möjligt för dig att betala och åka hem när du handlat klart. Exempelvis har du möjlighet till att scanna själv. Då tar du med dig varorna genom utcheckningen. Ta med dig ditt ICA Kort och anmäl dig i informationen om du inte redan har gjort det.