Färskvaror

Här på ICA Kvantum Västerås hittar du allt från prisvärd vardagsmat till helgens goda festmåltid. Vi kokar skaldjuren själva, väljer kött och delikatesser med omsorg samt bakar allt i bageriet från grunden. Varmt välkomna in!

ICA Kvantum Västerås Manuell köttdisk

Manuell köttdisk

Köttet i vår manuella disk är noga utvalt med fokus på kvalitet. Här hittar du både vårt egenmörade kött och unika detaljer. Vi vill gärna erbjuda ett spännande sortiment och vårt utbud varierar efter tillgång, vecka för vecka. Och vi tror vi kan lova att du alltid hittar Västerås bästa kött hos oss.

ICA Kvantum Västerås chark och delikatesser

Delikatesser

Ostar, chark, smårätter, goda tillbehör och desserter. I vår välfyllda deli hittar du mycket gott för både vardag och fest.

ICA Kvantum Västerås frukt och grönt avdelning

Frukt och grönsaker

Vi vill inspirera till fler gröna val och i vårt breda sortiment finns allt från närodlat och ekologiskt till exotiska frukter och bär. Håll gärna utkik efter det som är i säsong. Då får du inte bara den bästa smaken utan också det bästa priset. Att äta mer frukt och grönsaker och är bra både för kroppen och knoppen. Vill du tänka hållbart lägger du också mer grönt på tallriken.

ICA Kvantum Västerås fisk och skaldjur

Fisk och skaldjur

I vår fiskdisk hittar du det mesta som havet har att erbjuda. Vi har egen tillverkning av såser och röror och skaldjuren kokar vi själva här i butiken. För oss är det självklart att bara erbjuda fisk och skaldjur som är godkända att fiska och sälja enligt WWFs lista. Vi har flera olika leverantören men framförallt samarbetar vi med Hanssons Fisk i Göteborg. Utbudet varierar efter säsong och vad som dyker upp på Fiskauktionen i Göteborg.

ICA Kvantum Västerås vårt bageri

Vårt bageri

I vårt bageri bakar vi allt från grunden. Limpor, småbröd och frallor, bullar, bakelser samt ett stort urval av tårtor mot beställning. Kom och känn doften av nybakat!