Välkommen till ICA Kvantum i Varberg!

Välkommen till ICA Kvantum i Varberg!

Butiken ligger i Varbergs centrum och vi är drygt 150 engagerade och kunniga medarbetare som erbjuder en fantastisk mataffär. Vi har hela 20.000 artiklar med starkt fokus på färskvaror.

Vi är ombud för ATG, Svenska Spel och Posten!

Från vårt eget Kvantumkök, kallskänk och bageri erbjuder vi bland annat färsk, hemlagad färdigmat, baguetter och sallader samt bröd, vetebröd och konditorivaror. För dig som är intolerant mot något livsmedel har vi ett mycket brett sortiment! Vi har manuell försäljning av fisk, delikatesser, ostar, chark , grillade produkter, kött och färdigmat!

Välkommen till oss önskar Magnus, Kristian, Björn, Victor och alla medarbetare!

Handlarn har ordet

Bästa matglädjebutik!

I den här tävlingskategorin vill vi premiera de butiker som engagerar sig med att fylla kundernas korgar med värden utöver varorna i sig, med mycket inspiration och äkta matglädje. Stor eller liten butik, kedjeansluten eller inte, i storstad eller på landsbygd – alla butiker i Sverige kan delta."

Sponsorpåse

Bli sponsor du också - köp vår sponsorpåse! Den överskjutande delen, jämfört med ordinare pris på påsen, tillfaller Warberg IC och Varberg BOIS. Välj mellan 3:- eller 10:-. Påsen finns i butiken!

Besök lagens webbplatser: Warberg IC, Varberg BOIS