Handla från oss som vanligt
– fast på nätet

Handla billig mat på nätet från oss på ICA Hajen Lågpris – direkt från din dator, surfplatta eller telefon. Välkommen till Varbergs billigaste matbutik på nätet!

Du handlar enkelt dina varor via några klick, vi plockar sedan ihop de till dig och du hämtar sedan dina varor på nedersta planet i parkeringsgaraget.

Denna fantastiska service som vi erbjuder dig innebär att din matkasse kostar 6% mer än i butiken. Vid köp reserverar vi även för påsar.

Har du ICA Kort så får du som vanligt 1% i bonus!

Vi plockar, packar och levererar

När du skickar din order är det vi på ICA Hajen Lågpris som får beställningen. När det närmar sig leveransdags går vår personal ut och plockar från hyllorna i butiken. Självklart väljer vi varje vara med omsorg och tänker på att till exempel grönsaker och frukt är lagom mogna. När vi packar dina kassar är vi noga med att skilja varorna åt så gott det går – exempelvis packar vi kyl- och frysvaror för sig.

På ICA Hajen Lågpris är vi alltid måna om att ge dig bra service. Självklart får du samma service när du handlar på nätet. Vår personal plockar varorna samma dag som de ska hämtas. Från plockning till hämtning förvaras de i särskilda kylda förvaringsutrymmen.

Varmt välkommen att handla online hos oss!

 

1. Så här gör du första gången

Logga in (om du har ICA-kort) eller skapa ett nytt konto. Välj ICA Hajen Lågpris. Ditt val kommer sedan att ligga kvar som förval till nästa gång du ska handla på nätet. Det går självklart bra att handla utan ICA-kort också, men då går du miste om eventuella rabatter och erbjudanden.

2. Lättare att handla varje gång

När du handlat online hos oss så kommer de varor du brukar handla att finnas samlade under ”Mina vanligaste”. Klicka bara i vilka varor du vill ha och lägg till det som saknas. Veckohandlingen är klar på några minuter!

3. Bonus med ICA-kort, precis som vanligt

När du handlar online med ICA-kortet så får du bonus på dina köp, precis som när du handlar i vår fysiska butik. Som inloggad kan du dessutom skapa inköpslistor och dela dem med andra i ditt hushåll. Har du inget ICA-kort än, ansök om ett hos oss i butiken.