Kvantum Gränby - Din catering i Uppsala!

Kvantum Gränby - Din catering i Uppsala!

När du har svårt att komma på vad ni ska bjuda på till festen, eller vad ni ska äta till middag, då finns vi här! Vi får inte slut på ideér när det gäller mat, vi älskar att inspirera och experimentera med världens alla smaker. Vi erbjuder catering i Uppsala för alla, till stora som små sällskap. 

I vårt kök lyser alltid flitens lampa och vi älskar att testa nya smakkombinationer. Våra kockar och bagare brinner verkligen för ett gediget mathantverk och ser alltid till att alla på festen blir mätta och nöjda. 

Förutom vårt breda cateringupplägg har vi både varma och kalla rätter i våra manuella diskar varje dag, perfekt när du vill ha vällagad mat men inte har inspirationen eller tiden själv. 

Är du kanske likt oss en person som älskar att laga mat hemma? Hos oss hittar du självklart härliga råvaror och mängder av inspiration. Kom förbi vår fantastiska fiskdisk när du vill lyckas i köket, eller föredrar du kött ? Självklart har vi allt från grillade revben till hängmörad biff eller härliga delikatesser från vår chark och ostdisk, vi hjälper dig att glänsa i köket!

Ska du ha fest så beställ din catering från oss.

Kvantums Catering på 018 - 566057.

Helgmys!

Varje helg lagar Kvantumkockarna helgmys - förrätt, varmrätt och efterrätt. Bara för dig att värma! Hämtas från kl 14 på fredagar. Varmt välkommen till oss! Veckans meny hittar du här.