ICA Kvantum Gränby - En plats att växa på!

ICA Kvantum Gränby - En plats att växa på!

Att jobba på ICA, är som att bli en del av en ny härlig familj. För oss är gemenskap, sammanhållning och matglädje viktiga ledord och grunden till vår trivsamma arbetsplats.

Kvantum är en ypperlig plats för utveckling. Våra medarbetare går kontinuerligt på utbildningar och lär sig allt från hur du kan handla och laga mat mer hållbart, till vilken dryck som passar bäst till en specifik ost. Redan efter någon månad på jobbet får alla en djupare utbildning i hur ICA Kvantum Gränby jobbar med kundglädje och matsäkerhet.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och duktiga människor. Är du en person som gillar högt tempo och precis som vi, älskar att jobba med förstklassig service och alltid se till kundens bästa. - Ja då tycker vi att du ska skicka in en spontanansökan till oss.

Som butikssäljare är ingen dag den andra lik, du kommer jobba med personlig försäljning, varuplock och exponering, kassa och förstklassig service. Minimiålder är 18 år. Välkommen till ICA Kvantum Gränby - Uppsalas bästa matbutik !

Lediga tjänster just nu

Spontanansökan 2023