Höstens happenings

Höstens happenings

Det blommar i vår entré! Sedan mitten av september så möts du i entrén av ett hav av färgglada blommor och buketter i vår alldeles egna regi. Inför höstens alla festligheter, så har du alltid möjligheten att förse dig med något fint att ge bort. Kanske något som skiftar i rött och orange likt höstlöven?

Låt dig inspireras av vår nya och större frukt- och gröntavdelning som är nästintill färdigställd. 

Patrik och Rebecka gör alltid sitt bästa för att du ska mötas av ett sortiment fyllt av säsongens primörer och granna grödor. 

 

Glid sedan över till vårt egna, nya bageri och känn doften av nygräddat bröd och smarriga bullar som precis lämnat ugnen. Lägg till favoriten till den mustiga grytan, eller köp det där brödet med nötter som du alltid längtar efter på morgonkvisten. Äntligen kan vi ju köpa med nybakat kaffebröd hem till en trevlig stund tillsammans med en god vän igen! Mickan och Malin ordnar som alltid de smarriga godsakerna inför mysiga dagar hemma när regnet piskar mot fönstret. 

 

Som om det inte var allt, så är nu vårt servicecenter äntligen klart och erbjuder allt från spel till posttjänster. Här kan du även köpa snusstockar och cigarettlimpor.

 

Det har varit fantastiskt roligt för mig och personalen att mötas av all positiv feedback från er. Hugg gärna tag i någon av oss om du har funderingar kring några av våra avdelningar eller undrar något. Självklart finns vi alltid här med goda middagstips när magen kurrar och idéerna är slut. 

 

Nu är det slut på trånga kassor och långa köer! Vi har precis som ni själva sagt att det lätt kan bli trångt, oöverskådligt och ta långt tid vid våra kassor. Nu installerar vi utcheckningskassor och fler snabbkassor på större ytor, som gör det enkelt för dig att själva scanna dina varor. Smidigt, va?

 

Hoppas vi ses i butiken, fysiskt eller online 

 

Din ICA-handlare Fredrik med personal