Välkommen till din lokala matbutik

Välkommen till din lokala matbutik

Vi på Ica Kvantum Tyresö vill vara ditt självklara val när det gäller mat och inspiration. Varje vecka har vi närmare 25 000 betalande kunder som servas av våra 100 trevliga medarbetare. I butiken fyller vi dagligen på med nya färskvaror, frukt & grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag.

Oavsett om du vill laga mat från grunden eller ha tips på en snabbare lösning finns vi här för dig. Vi gör allt för att hela tiden utöka sortimentet så att du som kund ska hitta det du söker. Vi vill vara på tå för just dig så kom gärna med inspel så ska vi göra vad vi kan för att tillgodose dina önskemål.

Vi finns i sociala medier
Förutom i butiken så hittar du oss även på Facebook och Instagram. Vi vill finnas där du befinner dig och satsar därför mycket tid och energi på sociala medier. Här kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer i butiken och ställa frågor – vi sätter stort värde i att återkoppla till dig snarast möjliga.

Välkommen in till oss!

Jobba hos oss i butiken

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

facebook