Månadens skörd

Månadens skörd

Veckoplanera mera

Vill du spara tid och pengar, äta bättre, minska matsvinnet och slippa fundera över middagen varje dag? Månadens skörd guidar dig till hur du veckoplanerar maten på ett hållbart sätt.

Till reportaget

En grönsak som ger mersmak

Hur kan något med lika hög vattenhalt som havet falla så många i smaken? Lär känna en av våra mest folkkära grönsaker när vi grottar ner oss i allt från gurkans smakkombos till förvaringsknep.

Läs hela artikeln

Torkans vinnare, förlorare och framtiden

Den torra och varma sommaren 2018 var tuff för många svenska bönder och odlare, även om det också fanns ett par vinnare. Och framtiden spås bli torrare – hur kan jordbruket rusta sig?

Torkans påverkan på skörden

Påsk och pyssel

Weronica Fernqvist ansvarar för Papricaklubben på ICA Kvantum Oxelösund där hon även jobbar i bageriet och kassan. Hon umgås gärna med familj och vänner och har två barn, 16 år och 19 år. Hon njuter också av promenader i naturen, hästridning, golf och yoga. Denna månaden har hon tips på godis, mat och pyssel för barnen i påsk.

Weronicas tips

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

     

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvalt innehåll direkt på webben.