Nypremiär av ICA Kvantum Nacksta!

Bilder efter ombyggnaden av ICA Kvantum Nacksta

Nypremiär av ICA Kvantum Nacksta!

Under våren 2013 har vi genomfört en rad förändringar och förbättringar i butiken. Dels har vi numera 400 nya kvadratmeter, vilket gör butiken både luftigare och lättare att handla i. Dessutom har vi nya avdelningar och de gamla har fått ett rejält lyft!

Vi har utökat vår butiksyta med cirka 400 kvadratmeter, vilket gör butiken rymligare och därmed lättare att handla i. Förbutiken har fått digitalt spelutbud, större yta och sittplatser för dig som vill spela på någon av våra tjänster. Dessutom är ny snabb- och färdigmat på gång.

Butiksbageriet har fått ny inredning, ny jäsning och ny ugn, vilket möjliggör ett bredare sortiment alla dagar i veckan. Vår kött- och charkavdelning har fått nya diskar med dörrar som är energisnåla, och några har flyttats för att ge rymligare yta. Delikatessen har också fått nya diskar på en annan plats i butiken, för att du i lugn och ro ska kunna botanisera i sortimentet.

Alla frysar är bytta till energibesparande med glaslock, bredare gångar emellan och allt kompletteras med en frysvägg för att rymma ett bredare sortiment med bättre ordning. Mejeriet har fått några nya diskar och det har skapats en större golvyta mellan dessa.

Hela kolonialavdelningen har plockats om för att det ska vara lättare att hitta. Var sak har fått sin plats och även här är det bredare gångar. Dryckerna har också fått en ny plats i butiken med bredare gångar.

Köksavdelningen har fått större plats, och här finns allt du kan tänkas behöva till köket. I butiken finns numera även en välmåendeavdelning med smink, hygienartiklar och allt annat för att hålla sig fin.

När du ska betala finns en ny självutcheckning för dig som vill sköta allt själv, men givetvis även en bemannad för den som föredrar detta.

Och som om inte alla förändringar inne i butiken vore nog, har vi dessutom gjort den övre parkeringen mer lättillgänglig.

› Karta över butiken efter ombyggnaden (pdf)

Varmt välkommen att uppleva alla förbättringar själv!