ICA Kvantum Värtan med passion för det gröna ICA Kvantum Värtan med passion för det gröna

Den gröna butiken

Vi på ICA Kvantum Värtan har inte bara passion för mat. Vi har även passion för det gröna. Med ett stort utbud av det goda från naturen, en mängd ekologiska, vegetariska och veganska produkter, samt målet att minska vår klimatpåverkan, så arbetar vi aktivt för att bli en grönare butik.

ICA Kvantum Värtan miljösmart

Miljösmart Butik

Självklart lever vi på ICA Kvantum Värtan upp till alla lagkrav inom miljöområdet – men vi vill göra mer. Det gör att vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan, varje dag.

Som kund hos oss kan du känna dig trygg i att vi jobbar för mer hållbara val och enklare vardag för dig.

Märkningen Miljösmart Butik betyder att vi har tydliga mål och löpande uppföljning av vårt miljöarbete inom områden som matsvinn, energi och plast. Att vara en Miljösmart Butik betyder också att butikspersonalen utbildas löpande i miljöfrågor.

Alla kan göra något för en god morgondag. Därför vill vi också guida våra kunder till mer hållbara val och erbjuder ett brett sortiment av ekologiska och miljömärkta produkter.

Välkommen in och upplev en miljösmart butik!

ICA Kvantum Värtan frukt och grönt

Frukt & Grönt

På ICA Kvantum Värtans frukt- & gröntavdelning hittar du ett brett sortiment med allt ifrån närodlat och ekologiskt till exotiska frukter och bär – självklart ständigt uppdaterat efter säsong.

För att uppmärksamma barn om hur gott och kul det är med frukter och grönsaker har ICA Kvantum startat en barnklubb, Papricaklubben, för barn mellan 3-12 år.

Papricaklubben erbjuder en massa roligheter till sina medlemmar – bland annat ett välkomstkitt och klubbkort, en klubbtidning som skickas hem några gånger per år, grattiskort och present vid födelsedag, smakprover och evenemang i butiken. Dessutom får du som förälder ta del av våra Familjefredagar, med 5% rabatt på ett köp varje fredag. Anmäl ditt barn till Papricaklubben i vår kundtjänst eller vid självscanningsutcheckningen.

Slutligen, glöm inte att ta ditt exemplar av tidningen Månadens Skörd som finns här på avdelningen. Den innehåller massor av inspiration om frukt och grönt!

Varmt välkommen till grönskan!

Månadens skörd

Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror.

Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvaltinnehåll direkt på webben.

Till Månadens skörd

ICA Kvantum Värtan vego

Vego

Vegan, vego, veggi eller flexi? Oavsett smak eller kost så har vi allt för veckans alla goda måltider. Välkommen att spana in vårt stora utbud av frysta veganska och vegetariska produkter.

ICA Kvantum Värtan ekologiskt

Ekologi

Gott för både smaklökar och samvete! Att sätta ihop en måltid av närproducerade varor, välja rättvisemärkt frukt, och leva ekologiskt i vardagen ska vara enkelt och bekvämt.

Därför erbjuder vi på ICA Kvantum Värtan ett brett utbud av varor framtagna med särskilt stor hänsyn till såväl människan som djuren och naturen. Allt för att underlätta för dig som vill göra medvetna val när du handlar.

Vi på ICA Kvantum Värtan har allt för en komplett ekologisk måltid! Vi har ca 2000 ekologiska eller rättvisemärkta artiklar i sortimentet. Antalet varierar beroende på tillgång och säsong.

Vi letar hela tiden efter nya ekologiska produkter till vårt sortiment. Saknar du någon favorit? Prata med oss i butiken!

Psst! Du vet väl att du kan handla ekologiska produkter även i vår butik online?