När tiden inte räcker till, helt enkelt

När tiden inte räcker till, helt enkelt

Vill du ha något gott att äta snabbt, eller känner du helt enkelt inte för att laga maten själv? Då har vi de perfekta måltidslösningarna för dig! På ICA Kvantum Mall of Scandinavia finns massor av alternativ när det gäller färdiglagad mat till såväl frukost och lunch som middag.

I vår manuella delikatessdisk hittar du allt från vår egengjorda räkmacka och vällagade lunchrätter till härliga spett och grillad kyckling. Varje dag har vi dessutom massor av smörgåsar, soppor, pajer, wraps och egenpackade rätter – bara att plocka med dig när tiden är knapp och hungern stor. Är ni ett större sällskap? Varför inte beställa en smörgåstårta eller en färdig buffé från vårt cateringsortiment? Vi samarbetar med en mängd olika leverantörer för att förse dig med de allra bästa måltidslösningarna, oavsett tillfälle. Carolines kök, Gooh, Green Hill och ICAs egna färdigrätter är bara några av dem.

I vår välfyllda salladsbar kan du även plocka din egen sallad varje dag. Här finns såväl de klassiska bastillbehören som mer unika ingredienser som vi byter efter säsong. Dessutom anpassar vi gärna sortimentet efter kundernas önskemål.

Vi har färdiga måltider för alla tillfällen, helt enkelt.