Välkommen till
ICA Kvantum Mall of Scandinavia!

Välkommen till
ICA Kvantum Mall of Scandinavia!

ICA Kvantum Mall of Scandinavia är en mataffär utöver det vanliga, mitt i Skandinaviens största galleria. Hos oss hittar du fina råvaror till såväl vardagsmaten som festmåltiden. Vår vision är att bli Stockholms ledande färskvarubutik, där du får branschens i särklass bästa bemötande.

I oss får du en butik med extra stort fokus på färskvaror och fina råvaror, där vi samlat allt det goda på ett ställe. Här kan du välja bland ett brett utbud av smakrika delikatesser i en välfylld delidisk och plocka ekologiska grönsaker i vår rymliga frukt- & gröntavdelning. Eller varför inte köpa med dig en färdig lunch eller frukost när tiden är knapp?

Hos oss ska nämligen inget stå i vägen mellan dig och din matglädje. Därför uppdaterar vi ständigt vårt sortiment efter nyheter, säsong och trender där matinspirationen står i fokus. Berätta gärna för oss om du saknar någonting i vårt sortiment – vårt mål är att du alltid ska bli nöjd hos oss.

Förutom goda färskvaror, ett brett ekologiskt sortiment och en välfylld skafferiavdelning kan vi också erbjuda gott om vällagad färdigmat och ett festligt cateringutbud här hos oss. ICA Kvantum Mall of Scandinavia är en ICA-butik med generösa öppettider där du alltid får bästa möjliga bemötande och massor av bra erbjudanden. En mataffär utöver det vanliga, helt enkelt.

Varmt välkommen till oss!
Hälsningar Conny Johansson
med medarbetare

Ekologiskt sortiment

Det ska vara lätt att göra kloka och miljövänliga val när man handlar hos oss. Därför erbjuder vi ett brett ekologiskt sortiment och strävar efter att ha så många ekologiska alternativ som möjligt i hyllan.

Är inte du nöjd, så är inte vi nöjda.

Våra kunder är viktigast för oss. Vi arbetar aktivt med service och bemötande och är noga med att alltid sätta dig i centrum. Vår målsättning är att erbjuda ett bemötande i världsklass – vare sig du handlar i delikatessen, söker inspiration i butiken eller är på väg ut genom kassan.

Kan vi bli bättre på något? Säg gärna till oss i personalen.

För dig med särskilda krav på maten

Alla ska kunna hitta matglädje i våra hyllor – även du som är allergisk. Vi har ett brett sortiment för dig som av en eller fler olika anledningar inte kan äta, laktos, mjölkprotein, ägg, soja eller nötter. Leta efter Fri från-symbolen när du handlar så hittar du rätt.