En digital satsning

Under början av 2017 skedde en ganska stora förändringar med hur vi på ICA Kvantum Liljeholmen jobbar med veckans annonser, klipp, och erbjudanden.

Detta är en del av vårt fortsatta arbete med att förbättra, utveckla, 

och framför allt ge en mer personlig prägel på information gällande allt spännande som pågår i butiken

 

Varför?

Vi kände att det här var väldigt rätt för ICA Kvantum Liljeholmen, och enkelt uttryckt gav oss möjlighet  att skapa en mer personlig dialog med alla er som väljer att handla i vår butik. 

En möjlighet att kunna fokusera på ett tydligt och mer direkt samtal, helt i den andan av vad vi känner ICA Kvantum Liljeholmen står för.

 

Miljöpåverkan är ett självklarten stor  aspekt av det hela, men det vi hoppades väldigt mycket på var en mer personlig prägel i hur, och vad, vi kommunicerar.

Vi har nu större möjlighet att på ett klart sätt binda samman centraltlagda annonser med veckans alla butiksunika erbjudande, klipp, och events.

 

Redan nu har vi tillsatt en ny tjänst som kommunikationschef, där Jesper Annell fortsättningsvis kommer att göra det så enkelt som möjligt att ta del av information samt kommunicera med oss som jobbar i butiken.

 

 

Rent praktiskt innebär detta att vi avvecklade vårt utskick av DR-bladet, alltså den papperstidning med veckans annonser som några tusen av er fick hem i brevlådan. Då över 80% av alla dessa blad går direkt i återvinningen, kände vi att det fanns bättre vägar att gå.

 

Detta var inget lätt beslut att ta, och innebar ganska tuffa utmaningar. Men vi är övertygade om att det gör oss till en mycket tydligare 

och mer lättillgänglig butik, bistro, och kanske framförallt mötesplats. 

Annonsbladet kommer självklart, även fortsättningsvis, alltid finnas att hitta i butiken, 

 

 

Missa aldrig ett erbjudande!

Utöver de blad som finns i butiken finns det massor av sätt att hitta veckans erbjudanden

 

Varje vecka finns annonserna, som vanligt, alltid att hitta  på hemsidans första sida.

 

För alla er som tar del av vårt veckobrev kommer fortsättningsvis även där finnas en länk till bladet. Det är superenkelt att registrera sig för veckobrevet på hemsidans första sida. Bara skriv in din e-postadress och klicka på länken "Prenumerera"

 

Med appen ICA Handla kan du inte bara ta del av annonserna, personliga erbjudanden, digitala kuponger kopplade till spännande recept, utan även skapa en inköpslista att ha med i telefonen eller enkelt hämta ut i butiken

 

Om ni har frågor, funderingar, eller synpunkter gällande det här, eller annat i butiken, så tveka inte att höra av er till oss

Allt gott!

Jesper

jesper.annell@kvantum.ica.se

 

Tack, vi hörs och ses!

 

Rädda maten hållbarhet hållbart matsvinn sluta släng vägra slänga minimalism reuse refuse recycle waste zero waste återvinn sopberg miljö natur långsiktigt samhällsansvar tillsammans förändring hjälps åt