Månadens skörd

Månadens skörd

Hjärnsmart mat

Att det vi äter påverkar kroppen på olika sätt vet vi om, men glömmer vi bort knoppen? Månadens skörd undersöker hur hjärnan påverkas av maten och hur vi kan lura hjärnan att äta bättre.

Till reportaget

Sommarens bästa bär är här

Ett toppigt litet ljusrött bär med frisk smak av sommar. I juli hänger de härliga hallonen i sina lummiga buskar och lockar med sitt söta, solvarma och saftiga inre. Varsågod att njuta av säsongens bästa bär!

Läs hela artikeln

En titt i kylskåpet år 2045

Om 25 år ska Sverige vara ett land utan nettoutsläpp av växthusgaser. Men vad äter vi då för att nå det målet? Följ med när Månadens skörd öppnar kylskåpet år 2045 tillsammans med Lovisa Madås från AGFO. 

Läs hela artikeln

Frukstund med Papricafamiljen 

Frukter och grönsaker är viktiga källor till fibrer och vitaminer och ska ingå i alla måltider för hela familjen. Men om du hellre tar en kaffe än en smoothie och barnen vägrar äta grönt? Då finns Papricafamiljen här och ger dig tips för en enklare och godare vardag.

Till Papricafamiljen

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

     

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvaltinnehåll direkt på webben.