Sortiment

Vi på ICA Kvantum Farsta utvecklar hela tiden vårt sortiment för att du både ska hitta dina vardagsfavoriter och bli inspirerad till att upptäcka nya spännande varor. Just nu händer det mycket inom veganskt och vi fyller också på med spännande varor inom Hela världens mat. Välkommen in!

Färskvaror och Delikatess

Färskvaror och deli

Genom våra samarbeten med olika leverantörer och producenter kan vi erbjuda ett brett och utbud inom kött, fisk, chark och ost.

I vår manuella deli hittar du alltid goda charkuterier som passar både på tapasbrickan och frukostmackan. I vår fina ostdisk finns något för alla smaker och tillfällen – från hårdost och mögelost till färskost och kittost.

Kött

Kött

Utöver vårt breda sortiment av färdigpackat kött har vi även en manuell köttdisk där där vi erbjuder lamm, kalv & nöt. Vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt köttdetalj. Vi maler också kött på beställning. Ska du göra hamburgare kan vi varmt rekommendera vår högrevsfärs.

Mejeri

Mejeri

Mejeri är en avdelning där det hänt mycket de senaste åren och vi fortsätter ta in nya produkter som vi tror våra kunder gillar. Välj bland våra lokala leverantörer och stora välkända varumärken.

Självklart har vi både ekologiska och lokala alternativ, liksom produkter som är laktosfria.

Välkommen till mejeriavdelningen!

Skafferi

Skafferi

Hos oss på ICA Kvantum Farsta hittar du ett brett sortiment i flera varianter och prisklasser. Med ett välfyllt skafferi har du alltid dina basvaror hemma och kan enkelt svänga till en måltid eller baka något gott med kort varsel.

Veganskt

Veganskt

Det är många som vill äta mer klimatsmart och vi på ICA Kvantum Farsta försöker hela tiden ligga i framkant med vårt veganska sortiment. Det är ett område som växer snabbt och även här erbjuder vi attraktiva priser och klipp. Läs om vårt veganska sortiment

Bröd

Bröd

Välkommen till vårt bageri. Vi gräddar i butiken alla dagar i veckan och erbjuder bagetter, frallor och limpor. Vi har också festliga bakverk som tårtor, bakelser och smarriga fikafavoriter.

Fiskdisk

Fiskdisk

I vår fiskdisk hittar du ett stort sortiment som varierar efter säsong och utbud. Njut av det goda från havet – exempelvis laxfilé, torskfilé, torskrygg, rödingfilé, blåmusslor, rökta och gravade produkter.

Frukt och grönt

Frukt & grönt

På ICA Kvantum Farstas välfyllda grönsaks- och fruktavdelning finns allt ifrån närodlat och ekologiskt till exotiska frukter och bär. Ett tips är att kika efter vad som är i säsong. Då är oftast både priset och smaken som allra bäst.

Hela världens mat

Hela världens mat

Hos oss på ICA Kvantum Farsta kan du bland annat köpa knippen med färska kryddor som koriander, mynta, bladpersilja och spenat. I frysdiskarna finns fårfärs, kycklinghamburgare och kebabskav från Qibbla halal. Till hela världens mat.

Farstaköket

Farstaköket

Farstaköket är vårt eget professionella kök där våra duktiga kockar tillagar allt från pajer och smörgåstårtor, till kalla och varma rätter. Vi har ett brett vegetariskt sortiment av egenlagade rätter och kan även erbjuda charkbrickor, olika röror samt efterrätter. Vad är du sugen på?

I Farstaköket tillagas även goda luncher varje dag.
Se veckans meny här

Läs mer om våra märkningar