Det här hittar du i butiken

Det här hittar du i butiken

Vardag eller fest? Vi har det du behöver. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

Våra avdelningar

Vårt eget kök

I vårt kök lagar vi god mat till både vardag som fest. Vår mat kan du köpa ifrån vår manuella matdisk eller som varm lunchbuffé, lunchlådor, pajer, smörgåstårtor, fyllda baguetter m.m. färdigpackat. Du kan också beställa från ett brett cateringsortiment från köket.

Hälsningar Kökschef Mikael.

Fisk

Välkommen till vår manuella fiskdisk med ett stort och läckert sortiment. Fråga oss, vi hjälper gärna till med recpet, tips & ideer.

Hälsningar fiskansvarig Malin.

Frukt & grönt

Frukt & grönt är vår viktigaste avdelning för din hälsa. Vi har ca 350 artiklar, var av ca 60 är ekologiska, allt för att du som kund ska kunna hitta det du söker. Vi ska göra allt för dig med tips, recept och smakprover så att du ska kunna leva lite godare.

Hälsningar från Frukt- och gröntavdelningen, 
Sara

Bageri & konditori

Välkommen till vårt bageri & konditori. Här kan du köpa hembakat alla dagar i veckan, för dig som leva lite godare. Kom in och botanisera bland bröd och bakverk.

Hälsningar från bageriet, 
Helena

Manuell mat- & delikatessdisk

Välkommen till vår manuella mat - & delikatessdisk. I vår manuella disk finner du delar av kött, färdiglagad mat, delikatesser, samt goda ostar. Välkommen in och botanisera i vår mat- & delikatessdisk.

Hälsningar, 
Johan - Köttansvarig, 
Per-Arne - Köttansvarig,   
Sara - Deliansvarig,  
Felicia - Ostansvarig