Vår resa mot ett sortiment som fler tål fortsätter!

Vår resa mot ett sortiment som fler tål fortsätter!

Ett stort tack till alla kunder som var med på vår Fri från-kväll hösten 2016 och kom med fantastiska idéer. Här kommer några exempel på vad vi gjort och vad vi planerar framöver när det kommer till vårt sortiment för matöverkänsliga. Tillsammans kommer vi närmare en matglädje som är till för alla.

Vad vi redan förverkligat:

  • Under kundkvällen lärde vi oss att proteinet är en viktig del av den matöverkänsliges vardag. Därför har vi utökat vårt svenska köttsortiment. 
  • Fortsätta vårt arbete med att erbjuda lokalproducerade livsmedel. 
  • Erbjuda fler Fri från-produkter som även är ekologiska och/eller Fairtrade-märkta.
  • Bredda vårt sortiment av Fri från-produkter ännu mer. 
  • Vi har sett över prisbilden, så den är konkurrenskraftig. 
  • Fortsätta hålla en hög standard i frukt- och gröntavdelningen. 
  • Nu erbjuder vi buljong som är gluten-, laktos- och majsfri. 
  • Breddat vårt sortiment med glutenfritt bröd. (Senaste: Hägges bröd) 
  • En Informationstavla har satts upp där ni kan hitta information om allergier.

Vad som kommer förverkligas under 2017:

  • Säkerställa så att våra Fri från-produkter aldrig tar slut i hyllan. 
  • Förbättra vår kommunikation i butiken så det blir lätt att hitta. 
  • Installera en kundterminal där det finns recept och tips. 
  • Byta ut hyllkantsetiketter så att det tydligt framgår om varan är Fri från. 
  • Bredda vårt utbud med färsk fisk.