Välkommen in 27-28 april

Välkommen in 27-28 april

Vi älskar inte bara den goda maten, vi värnar också om miljön den kommer ifrån. Såhär i picknicktider bjuder vi in dig till två matiga festdagar i butiken, med provsmakningar av picknickmat och klimatsmarta tips! Det kallar vi för matglädje i det gröna.

På fredag kl. 12:00-20:00 och lördag kl. 10:00-16:00 dukar vi upp en härlig matfest i vår butik. I vår foodtruck utanför butiken bjuder vi på streetfood med örtig grillad kyckling och inuti butiken finns massor av annat smått och gott att smaka på. Stanna till i vår frukt- och gröntavdelning och ta en svalkande smoothie i ”hållbaren” samtidigt som du blir lite klimatsmartare på köpet. De första kunderna som besöker baren får dessutom en hållbar giveaway!

Förutom alla provsmakningar kan du också tävla om godsaker till picknicken i vår tipspromenad. Ta med hela familjen, under festdagarna är nämligen Papricaklubben på plats hos oss! Barnen får träffa Gulis, Grönis eller Rödis, snurra fram roliga vinster på det magiska hjulet och svara på frågor i vår lilla picknickpromenad.

Klimatsmarta tips och picknicktricks!

För att ge dig mer matglädje i det gröna har vi samlat flera goda recept och smarta tips i en hållbar picknickguide. Där kan du också tävla om en elcykel!

Titta i vår picknickguide! 

 Erbjudanden

Under samma vecka som matglädje i det gröna pågår, har vi såklart massor av fina erbjudanden, så fyll kundkorgen innan du packar picknickkorgen.