Sponsring

Sponsring

Vi på ICA Kvantum Flygfyren jobbar aktivt med vår sponsring. Vi vill bidra till en levande byggd med många möjligheter. Därför lägger vi drygt 1 000 000kr på sponsring varje år. Vår strategi när det gäller samhällsengagemang är att fokusera på lokala verksamheter och initiativ, på barn & ungdomsverksamhet samt på aktiviteter som förebygger utanförskap.

Vårt fokus är att verka för ett levande Roslagen. Vi har ett långsiktigt företagande med lokal förankring. I ett alltmer segregerat samhälle, med utanförskap som ett av flera stora problem, vill Flygfyren stötta verksamheter som är inkluderande, som tilltalar så många som möjligt och som uppmanar till aktivitet.

Vår målsättning är att vi, tillsammans med de organisationer vi stödjer, bidrar till att stärka det samhälle som vi lever och verkar i och samtidigt verka som en katalysator och inspirerar andra företag att göra detsamma.

För att söka sponsring mailar du oss på kundkontakt.norrtalje@kvantum.ica.se och berättar vad du tror vi kan hjälpa till med och vad er verksamhet går ut på.

Några av de föreningar vi engagerat oss i är:

Barnens ö kollo

Idrott Utan Gränser

Rospiggarna Speedways ungdomsverksamhet

Roslagen SOL

Roslagen Pride

Norrtälje Simklubb

Flygfyren Sommarcup

Norrtälje Brottarklubb

BKV Norrtälje 

Norrtälje Tennisklubb

CampRoslagen

Trygg i Norrtälje

Mariagårdens Julgemenskap

Norrtälje IK

Kultursparken

Jazzmusiken Vänner

Lions Norrtälje

Barncancerfonden