Jobba hos oss

Vi söker nu en Säljledare till Frysavdelningen

Vill du arbeta på en händelserik arbetsplats med fysiskt arbete i högt tempo och med varierande arbetsuppgifter? Vi söker nu en driven och engagerad säljledare till vår frysavdelning. Är det kanske Du som är vår nästa stjärna?

Om tjänsten:

Som säljledare har du ett övergripande ansvar för driften på avdelningen. Du kommer att säkerställa att avdelningen uppfyller uppsatt budget, samtidigt som du arbetar aktivt med att utveckla sortimentet och optimera försäljningen tillsammans med övriga säljledare på avdelningen.

 

För att passa in i denna tjänst gillar du att arbeta i ett högt tempo. Du arbetar bra både ensam och i grupp. Du tillsammans med dina kollegor kommer arbeta tillsammans för att skapa merförsäljning och inspirera kunderna till köpglädje genom att skapa en välplanerad, välfylld fräsch avdelning.

 

Du är positiv, engagerad och tycker om att inspirera och motivera dina medarbetare. Du bör ha en stor passion för mat och sälj.

 

Vi söker dig som: Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom livsmedelsbranschen såsom ICA eller andra matvarukedjor. God kunskap i Min butik, Store office och AOB.

 

Om arbetsplatsen:

På ICA Kvantum Mölndal ska det vara roligt att gå till jobbet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats fylld av Engagemang, Enkelhet och Entreprenörskap. Vi skall varje dag överträffa kundens förväntan.

 

Anställningsform:

Tjänsten är en deltidstjänst på 75% med start 16/9 2024. Vi vill ha din ansökan senast 29/7 men vi intervjuar löpande så vänta inte med ansökan!

 

Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till: magnus.alkmark@kvantum.ica.se