Våra egna goa grejer

Här har vi samlat allt det goda som vi knådar, steker, och styckar för hand i vår butik. Vad sägs om ett nygräddat bröd, en redig portion hemlagad mat, eller en smoothie på räddade frukter? Lika festfint som vardagssmart. Det är vad vi kallar goa grejer.

Köket

Lagat från grunden

Bakom spisen, bland grytor och kastruller. Där står våra kockar. Många med bakgrund från traktens alla krogar, och med vana att bedriva matlagning på hög nivå. Hos oss lagar vi alltid all mat från grunden. Vi behöver inte köpa några fonder eller färdigpressade hamburgare. Det fixar vi själva! Gärna på svinnsmart räddade grönsaker och lokalproducerad egenmald köttfärs. För vi älskar vällagad och ärlig mat, och det är vi övertygade om att du som vår gäst också gör.

Bageriet

Rykande färskt på riktiga råvaror

Less is more. Det är mottot i vårt bageri. Vi vågar till och med sticka ut hakan och säga att vi som matbutik i Sverige kan erbjuda våra gäster någonting helt unikt när det kommer till tårtor och bakverk. För precis som de bästa konditorierna så använder vi oss bara av riktiga och ärliga råvaror. Inte pulver och konstgjorda smakämnen. Ska det var hallonmousse på tårtan? Ja, då är det egenvispad grädde och ren hallonpuré som gäller.

Pasta

Ett äkta hantverk

Var det någon som sa dagsfärsk och handgjord pasta? I vår butik förvandlas det italienska durummjölet från Giovanni di Penco till tagliatelle, strozzapreti och förförande fylld ravioli. Perfekt när du vill lyxa till vardagen med äkta hemknådad pasta, utan att behöva göra den själv. Kan det till och med Malmös godaste pasta? Kom hem till oss så får du avgöra själv. Vi kan lova att det är värt det.

Catering

Bli gäst på din egen fest

Det finns alltid en anledning att fira. Oavsett om det är en födelsedag, examen, en specifik högtid, eller om du bara vill unna dig något extra gott. Då står vi redo att hjälpa dig med vår catering. Här kan du välja och vraka bland vegetariska bufféer, hemlagade smörgårdstårtor med egengjord majonnäs, vältoppade räksmörgåsar och bärfyllda gräddtårtor. Ett sort sortiment av både sött och salt som bara väntar på att få förgylla dina festligheter. Lite enklare, och mycket goare!

Se vår cateringmeny
Hjärteköket

Grönt och svinnsmart

Det är insidan som räknas. Därför skapade vi Hjärteköket, som du möts av direkt när du kliver in genom vår vidöppna dörr. Här tar vi vara på de frukter och grönsaker som har en tendens att bli valda sist. Du vet det där äpplet som är lite kantstött, tomaten som är lite mjuk, eller bananen som är lite brun. Smakerna däremot, är helt fläckfria! Därför använder vi oss av det gröna som riskerar att slängas för att varje dag tillreda vegetariska rätter, juicer, smoothies, och mycket annat gott, som du som gäst kan få avnjuta hos oss. Här ska ingenting gå till spillo.