Köket

delikatesser

Köket

Ryktet om våra läckra smörgåstårtor har spritt sig! Det är vi väldigt stolta över, vi levererar tårtor med lax eller skinka. Förutom smörgåstårtor har vi olika mix av plankor, med kött, lax, vegetariskt eller tapas. Vi kan leverera både varma och kalla läckerheter. Kika gärna i vår broschyr eller kom in och diskutera! Vi kan ge dig förslag utefter dina önskemål.

Historik

Genom ett oerhört stort matintresse kompletterat med internutbildning har jag tillgodogjort mig kunskaper om såväl kall som varm mat.  Jag har erfarenhet från olika avdelningar här på Malmborgs Mobilia, vilket jag har stor nytta av nu. Har arbetat i delikatessen, fisk-avdelningen och med de grillade produkterna.

Fakta

Jag gör alltid alla rätter, smörgåstårtor, plankor, ja all mat och uppläggning såsom jag själv skulle vilja ha det. Noggrannhet och renlighet är A och O inom min avdelning. Kontakta mig och jag ger dig gärna tips på vad du kan bjuda på till såväl fest, uppvaktning, jul, påsk, midsommar – ja vid alla tillfällen när du vill ha något extra – varmt eller kallt. Kom gärna med egna önskemål och vi kan diskutera vidare.

Alice
Mitt personliga tips
Exotisk planka är en uppskattad överraskning på fredagskvällen. Den består av två sorters kött, brieost och exotiska frukter. Serveras tillsammans med vår hemlagade potatissallad. Prova den! Saknar du något i sortimentet kontakta mig!
 
Florentina Murqurtaj, Avdelningsansvarig
040-32 62 91