Grill

Grillsortimentet

Grill

Vi har alltid nygrillat! Flera gånger om dagen doftar det aptitretande från alla marinerade kycklingar, kasslerbitar, tjocka revben och spareribs, som lämnar grillen. Speciellt omtyckta är våra krispiga, friterade kycklingdelar. Prova dem gärna!

Historik

Jag är styckare och jag innehar dessutom titeln som Sveriges första Köttmästare. Jag kan kött och mat och har arbetat med detta i 40 år. Jag har ett stort intresse och det är mat och matlagning – älskar att prova nya maträtter och improvisera i matlagningen.

Fakta

Vår stora grill är igång från morgon till kväll. Här grillar vi t ex kyckling, revben, ankbröst, spare-ribs, lamm och fläsklägg. Alltid nygrillat från morgon och fram till stängningen av butiken. Vår specialitet är också friterade kycklingbitar. Vardagar erbjuder vi ett flertal varma färdigrätter.

Lennart
Mitt personliga tips
Köp med hem grillat ankbröst och min hemlagade potatisgratäng, servera med äpplemos och du har en njutbar måltid. Fråga mig gärna om andra tillbehör till ankbröst – variationen är stor. Saknar du något i sortimentet kontakta mig!
 
Lennart, Avdelningsansvarig
040-32 62 64