Frys

Frys

Frys

Vår avdelning med frysta produkter är enorm, vi tillhandahåller ett stort utbud av fryst färdigmat, grönsaker, fisk och skaldjur, bär, bröd och kakor. Sortimentet av glutenfritt bröd och kakor har en speciell avdelning och här är vi säkert en av de största på marknaden.

Historik

Jag har arbetat i livsmedelsbranschen och speciellt med frysta produkter i 32 år – jag kan detta. Jag håller mig alltid uppdaterad då produktutbudet ständigt ökar genom utbildningar och ständiga kontakter med leverantörerna.

Fakta

Frysta produkter, som t ex färdigmat ökar ständigt, vi har ett stort utbud av fryst färdigmat. Samtliga frysar har lock och alla frysskåp har dörrar som sluter till. Dessutom görs temperatur-kontroller regelbundet för att produkterna säkert ska hålla kvalité. Vi har ett otroligt stort sortiment på glutenfria produkter.

Roland Larsson
Mitt personliga tips
Jag har alltid Pangasiusfilé hemma, detta är en fryst fiskfilé, mycket prisvärd och smakar fantastiskt gott både till vardag och fest. Ibland steker jag filéerna i smör och till fest gratineras filéerna med lite parmesanost och till sist dekoreras med dill och färska räkor. Saknar du något i sortimentet kontakta mig!
 
Roland Larsson, Avdelningsansvarig
040-32 62 75