Frukt & grönt

Frukt & grönt

Vår avdelning för frukt och grönsaker är gigantisk. Vi kan lova ett stadigt sortiment på över 350 sorter, mycket är ekologiskt och närproducerat. Tre till fyra vällastade leveranser varje dag garanterar dig högsta kvalitet och fräschör!

Historik

Jag har arbetat inom restaurang och livsmedelsbranschen i 16 år och är utbildad kock. Jag har också genomgått utbildning i hygien, livsmedelshantering, matsäkerhet och ansvars- och ledarskapsutbildning. Internutbildning sker kontinuerligt.

Fakta

Frukt och grönt avdelningen har ständigt cirka 350-400 produkter att välja på. Ekologiskt odlade grönsaker och frukt är populärt. Vi letar upp och köper in närodlat och ekologiskt odlade grönsaker och frukt för att kunna möta efterfrågan. Att följa säsongerna och kunna erbjuda ett brett sortiment är mycket viktigt för oss. Vi har också ovanliga, exotiska produkter från världens alla hörn. Alla produkter ska ha sin speciella hantering - det är mycket viktigt för oss – och det garanterar en god kvalité.

Cuong
Mitt personliga tips
Våga prova något nytt! Våga experimentera med frukt i maten! Melon i salladen ger en extra friskhet och sötma. Granatäpple sist på salladen ger en härlig röd färg, friskhet och en extra touch på salladen. Saknar du något i sortimentet kontakta mig!
 
Cuong Hoang, Avdelningsansvarig
040-32 62 66