Välkommen till vår brödavdelning!

Välkommen till vår brödavdelning!

I vår bageriavdelning hittar du bröd från både stora och små bagerier och mycket av det vi säljer är även lokalproducerat. Vi har alltid dagsfärska limpor från såväl Pågens, Fazer, Polfärskt och Södervidingebagaren.

Från vår egen bake-off ugn i butiken köper du rykande varmt, nygräddat bröd flera gånger om dagen. En del kunder har även börjat fråga efter och köpa våra ogräddade bröd för att ha dem hemma i sin egen frys för att baka dem i ugnen hemma när det passar som bäst. Ta kontakt med vår bake-off avdelning så hjälper vi gärna till!

Historik

Jag har 30 års erfarenhet från livsmedelsbranschen, jag kan färskvaror och har vidareutvecklats via internutbildningar. Har tidigare arbetat i delikatessen, köket, grill-avdelningen och fiskavdelningen.

Fakta

På morgonen börjar jag med att bullar, bröd och wienerbröd och allt är klart när butiken öppnar. Vi bakar 20 olika sorters bröd varje dag såsom surdegsbröd och bullar, morotsbröd, fullkorsbröd etc. Är ditt favoritbröd slut? Säg till mig och jag bakar till dig medan du väntar!

Mitt personliga tips
En skiva från nybakat bröd med ett tjockt lager av extrasaltat smör som smälter lite, är oslagbart. Ljumma upp brödet lite i ugnen – det gör att skorpan blir extra frasig och det doftar gudomligt. Saknar du något i sortimentet kontakta mig!
 
Jeanette Nilsson, Avdelningsansvarig
040-32 62 86