Kött & chark

Kött & chark

Våra duktiga köttmästare styckar och packar allt färskt kött här i butiken. Vi har alltid svenskt, färskt kött i våra köttdiskar. Vi skall kunna erbjuda dig färskt, nystyckat fläsk-, ox-, kalv-, lamm-, fågel- och viltkött i mån av tillgång och årstid. Allt styckat som du vill ha det och i den storlek du behöver.

Ibland marknadsförs utländskt kött av ICA Kvantum, då har vi också detta, men märker upp det tydligt, så att du skall kunna se var det kommer ifrån.
Vi försöker även värna om lokalproducerat kött. Därför kan du hos oss hitta det fina köttet från KC Ranch, djur som fått ströva fritt på Revingehed utanför Lund.

Önskar du något specialstyckat eller ovanligt vilt så beställ gärna i förväg. Vi kan få tag i det mesta med lite framförhållning (och om säsongen tillåter det).

Juvelkött

Vi har nu startar försäljningen av vårt exklusiva "Juvelkött". Köttet är från väl utvalda biffstockar av köttrasdjur, och som först torrhänges i mörningskyl för att sedan doppas i smält talg och därefter får hänga ytterliggare en tid. En mörning som tar ca 7-8 veckor. Detta är en gammal konserveringsmetod och slutresultatet blir en mycket mör, smakrik och välputsad ryggbiff.

Ta kontakt med oss i god tid för att beställa till den dag du önskar. Är du intresserad eller har några frågor, så är ni välkomna att ringa vår köttansvarig 040-36 36 71.

Niklas Norbeck
Niklas Norbeck
Tel 040-642 36 93
Pål Malm
Pål Malm
Tel 040-36 36 71