Välkommen till ICA Malmborgs Erikslust!

Välkommen till ICA Malmborgs Erikslust!

Att erbjuda en hög kvalitet med god service av kunnig personal har varit ICA Malmborgs Erikslusts oslagbara motto alltsedan starten 1966. Det ser vi ingen anledning att ändra på! Vår butik ingår i ICA:s Kvantumprofil, vilket innebär att vi är en riktig matbutik.

Välkommen att välja bland fräscha och prisvärda kvalitetsvaror, inbjudande exponerade i våra manuella avdelningar för fisk, delikatess och ost. Låt dig frestas av våra fräscha frukter och grönsaker och vårt fina, prisbelönta kött. Vårt berömda kök hjälper er med allt ni behöver till såväl vardag som fest!

I vår butik arbetar vi med omsorg om andra. Vi har ett omfattande sortiment när det gäller KRAV- och Rättvisemärkta produkter. Sedan 2004 är vi Svanenmärkta och KRAV-certifierade.

Vi är postombud och hjälper dig med brev, paket och frimärksförsäljning. Ärenden till ICA Bank sköter du direkt i kassan.

Vi vill att du som kund ska känna en trygghet när du handlar hos oss och kunna göra dina val utifrån ett både brett och djupt sortiment. Personalens utbildning ligger oss varmt om hjärtat och garanterar att kompetensen, motivationen och serviceandan i butiken är på topp!

Välkommen till en riktig mataffär!