Hemcharkuteri

Hemcharkuteri

Tid och smak förändras, men vi har behållit mycket av småskaligheten, hantverket och den omsorg som präglade det hemcharkuteri som Oskar Andersson startade 1927.

Förutom alla nöjda kunder, har vi flera bevis för att kvalitén står sig. Vid SM i Charktillverkning har vi fått guldmedalj för vår Sandby-Falu och silvermedaljer för vår basturökta bog och leverpastej.

Framgångsreceptet bygger vi på noggrant utvalda råvaror, en blandning av moderna och klassiska tillverkningsmetoder och givetvis en stor portion kärlek till den skånska mattraditionen.

Hemlagat efter egna familjerecept

I Anderssons KÖKs sortiment finns idag ett 40-tal charkprodukter, tillagade med tradition och kvalitet. Råvarorna kontrolleras av kritiska ögon och korvarna snurras för hand. För att få fram den rätta, hemlagade smaken, kryddar vi efter egna, beprövade recept. Trots att nya produkter tillkommer, har flera recept funnits med sedan starten 1927.

Modern teknik och kontinuerlig kontroll

Det är hantverket bakom varje produkt, kompletterat med högmoderna, EU-godkända produktionsmetoder som borgar för den höga kvalitén i Anderssons charkprodukter. Tillverkningen uppfyller gällande myndighetskrav och förordningar, och övervakas kontinuerligt av våra egna, väl utbyggda system för att säkra kvalitet och hygien.

Garanterat innehåll och val av råvaror

I Anderssons charkprodukter garanterar vi innehåll och val av råvaror. Vi satsar genomgående på förstklassigt svenskt kött av högsta kvalitet. Fläsk- och kalvkött kommer från utvalda gårdar i Skåne. Fullständig innehållsdeklaration för varje charkprodukt finns på vår hemsida och i butiken.