Catering

Inköpslista

Ring och beställ på tel. 046-509 04.

0 varor, 0 kr

En härlig middag

Här hittar du maten som lyxar till allt från födelsedagen till lördagskvällen, oavsett om du ska bjuda eller bara vill njuta av något riktigt gott. Vad sägs om något kallskuret till lunch, en fräsch sallad eller välfylld baguette till picknicken, eller en smörgåstårta för att fira in helgen lite extra? Låt oss på Anderssons KÖK fixa delikatesserna, så får du mer tid över till annat!

Förutom att hjälpa dig med helglyxen, kan vi såklart även stå för vardagsmaten. Perfekt när du är sugen på något vällagat även om tiden är knapp. Prova gärna vår smarriga paj, hemlagade kalvjärpar, eller vår alldeles egen potatisgratäng. Precis som hemlagat, bara väldigt mycket smidigare!

Hemcharkuteri

Hemlagat från Anderssons är tradition och kvalitet sedan 1927. Lagat med värme, kärlek och efter gamla recept. Precis som det smakade förr. Förutom ett stående sortiment av ett 40-tal hemlagade charkvaror har vi också ett antal produkter knutna till årets högtider och årstider; t ex svartsoppa, russinleverkorv, brunkål, rökt och kokt julkorv samt Sandbygrillare med vitlök eller chili.

Vi vill helst att du ringer in din beställning. Det brukar alltid finnas speciella önskemål som enklast klaras av på telefon. Gör din beställning i god tid, särskilt till veckoslut och inför högtider. Till jul och nyår erbjuder vi givetvis speciella menyer. Vi kan även ordna ett glutenfritt, mjölkfritt eller vegetariskt alternativ.

Aktuell prislista hittar du nedan.

Varmt välkommen med din beställning på telefon 046-509 04, eller besök oss i butik.


Beställ gärna 3 dagar före avhämtning

Minsta beställning: 6 portioner