Catering

Inköpslista

Ring och beställ på tel. 046-509 04.

0 varor, 0 kr

Catering

Välkommen med din beställning 3 dagar före avhämtning
i butiken eller ring oss på 046-50904.

Minsta beställning: 6 portioner

Liten eller stor fest? Examen och skolavslutning? Något gott kallskuret till lunchen eller affärsmötet? Eller varför inte smörgåsar och dagens sallad till picknicken eller grillfesten? Vänd dig då till Anderssons KÖK. Vi tar fram fräscha smörgåstårtor, bjudfat med egna och andra delikatesser, läckra landgångar, olika smörgåsar och mycket annat gott. Välkommen med din beställning!

Hemcharkuteri

Hemlagat från Anderssons är tradition och kvalitet sedan 1927. Lagat med värme, kärlek och efter gamla recept. Precis som det smakade förr. Förutom ett stående sortiment av ett 40-tal hemlagade charkvaror har vi också ett antal produkter knutna till årets högtider och årstider; t ex svartsoppa, russinleverkorv, brunkål, rökt och kokt julkorv samt Sandbygrillare med vitlök eller chili.

I sortimentet hittar du också de färdiglagade lunch- och middagsrätterna. Varför inte prova en smarrig paj, hemlagade kalvjärpar eller en potatisgratäng till rostbiffen. I värmeskåpet finns ett stort utbud av grillade rätter t ex revben och kycklingbitar. Perfekt för picknicken eller den snabba lunchen och middagen!

Vi vill helst att du ringer in din beställning. Det brukar alltid finnas speciella önskemål som enklast klaras av på telefon. Gör din beställning i god tid, särskilt till veckoslut och inför högtider. Till jul och nyår erbjuder vi givetvis speciella menyer. Vi kan även ordna ett glutenfritt, mjölkfritt eller vegetariskt alternativ.

Aktuell prislista hittar du nedan eller så faxar vi den till dig! Du når oss på telefon 046-509 04.
Välkommen med din beställning!