Butiken

Butiken

Välkommen till ICA Malmborgs Tuna, vi har nästan alltid öppet. Vår butik ingår i ICAs Kvantum-profil, vilket innebär att vi är en utpräglad färskvaruspecialist med många välsorterade avdelningar. Dessutom har vi, tack vare alla våra matglada, nyfikna och pålästa kunders önskemål, möjlighet att hålla en ovanligt hög nivå med ett spännande utbud - varje dag, året om.

Vår delikatessdisk är en av de allra finaste i Lund och andas mer saluhall än områdesbutik. I vår stora avdelning med frukt och grönsaker har vi sedan många år tillbaka en särskild satsning på närproducerat och ekologiskt och i vår köttavdelning styckar vi själva och tillverkar färskkorv på egna recept. I vår fiskdisk kan du köpa färsk fisk och skaldjur sex dagar i veckan.

Mejeriavdelningen är fullsorterad med produkter från både stora och små mejerier och du hittar även egen kyl med laktosfria produkter. Vår kolonialavdelning har ett brett sortiment av ekologiskt, Fairtrade och udda specerier från små producenter. I brödavdelningen kan du köpa nybakat bröd från de bästa bagerierna i Skåne och vårt kök ser till att du kan få med dig både frukost, lunch och middag på vägen.

Men trots allt detta så är det viktigt för oss att alltid kunna ha riktigt fina erbjudanden till ett bra pris - även för den tunnare studentplånboken.

Sköt dina bank- och postärenden hos oss

I vår butik sköter du enkelt dina bankärenden via ICA Bank och ta ut kontanter i uttagsautomat. Vi är även postombud och Företagscenter för större delen av östra Lund.

Postens öppettider: Måndag – fredag 8.00 – 20.00, lördag 9.00 – 15.00, söndag 10.00-15.00.

Spåra paket och försändelser hos Postens paketservice.

Bli stamkund och få 5% rabatt

Som ICA-kortskund på ICA Malmborgs Tuna får du många förmånliga erbjudanden. Dessutom ger vi stamkunder, som handlar för 1500 kr i månaden, vår specialkupong på hela 5 % rabatt vid ett köptillfälle. Passa på och registrera dig