Nu blir Malmborgsbladet digitalt i Lund

Nu blir Malmborgsbladet digitalt i Lund

Premiär den 4 mars med många fina erbjudanden!

Nu slutar vi med utskicket av vårt tryckta Malmborgsblad i Lund. Istället kommer du från och med den 4 mars hitta Malmborgsbladet i våra digitala kanaler. Ta del av våra erbjudanden direkt i mobilen, dator eller läsplatta. -Snabbt och enkelt för dig och betydligt bättre för miljön.

Det enklaste sättet att ta del av våra erbjudanden är att prenumerera på Malmborgs veckobrev. Gå in på www.malmborgs.se/veckobrev och prenumerera redan idag.

Du hittar också Malmborgsbladet på våra butiks- och facebooksidor, i ICA-appen och på sydsvenskan.se 

Välkommen in

Här hittar du Malmborgsbladet 

 

För oss är miljön viktig 

 – Vi är övertygade om att du håller med! 

På Malmborgs jobbar vi aktivt för att minska vår miljöpåverkan och arbeta för ett långsiktigt, hållbart samhälle. 

El som används i våra butiker, till exempel i kyl- och frysdiskar och för belysning, kommer från vindkraft. Vi satsar också på lokalt producerade varor. Det gynnar våra duktiga matproducenter i Skåne och minimerar transporterna. I våra fiskdiskar hittar du endast fisk och skaldjur från hållbara bestånd. 

Nu slutar vi stegvis med utskicket av det tryckta Malmborgsbladet. Istället kommer du från och med den 4:e mars att hitta det i våra digitala kanaler. Först ut är Lund och efterhand kommer även butikerna i Malmö att följa efter.

Vi tycker inte att det känns bra att fälla skog för att göra tryckt reklam. Dessutom är det många som inte vill ha reklam hem i brevlådan, men ändå enkelt vill kunna ta del av våra erbjudanden. 

Genom att bli mer digitala hjälper vi till att minska belastningen på miljön. Och du kan läsa Malmborgsbladet även i fortsättningen – direkt i mobilen, vid dator eller på läsplattan. På så vis hjälps vi åt att göra skillnad!