Förmåner med ICAs kort

ICAs kort

Förmåner med ICAs kort

Du som handlar med ICAs kort får alltid mer. Mer mat du gillar. Mer inspiration i vardagen. Och mer pengar över till annat. Det är vårt sätt att säga tack för att du väljer ICA.

Det finns många fördelar med att ha ICA-kort

› Ansök nu!

Delad glädje är dubbel glädje!

Varje dag är vårt mål att göra dig mätt och nöjd. När du handlar med ICAs kort hjälper du oss att bli bättre, men också att hålla kostnaderna nere. Det tackar vi för genom att ge dig ICA-bonus, bättre priser (Kortpriser) och rabatt på det som du tycker om (Mina varor).

För varje krona av bonusgrundande inköp får du en poäng i ICA-bonus. ICA-bonus utbetalas som bonuscheckar som kan användas i sin helhet vid betalning av varor i valfri ICA-butik. För varje 2 500 poäng får du en bonuscheck om 25 kr eller multiplar därav.

Bonuscheck utsänds med nästkommande månadsutskick efter det att bonus uppgår till minst 2 500 poäng. Maximalt belopp per månatlig bonuscheck är 975 kronor. Eventuellt överskjutande belopp överförs till nästkommande månad.

Tidningen Buffé till stamkunder

Handlar du regelbundet för 1 200 kr i månaden på ICA? Då ser vi dig som en stamkund och bjuder på Sveriges största mattidning, Buffé, utan extra kostnad. Och med en bilaga, till dig, som är fylld med allsköns nöjen och resor till stamkundspris.

Om mindre än 1 200 poäng tjänats in per månad under två efterföljande kalendermånader skickas tillsvidare inte Buffé. Om minst 1 200 poäng tjänats in under en kalendermånad skickas Buffé återigen. Om inte 1 200 poäng intjänas under någon av sex efterföljande kalendermånader avskrivs även uppnådd poängsumma. ICA-bonus kan åter intjänas från och med följande kalendermånad.

På ICA belönar vi dig både utifrån vad du handlar och för hur mycket du handlar. Och ute i butikerna väntar handlarna på att få "skämma bort" dig ännu mer med lokala butiksunika erbjudanden. Så se till att du handlar med ICAs kort där du trivs och vill bli dubbelt belönad.