Butiken

Butiken

Vi finns i centrala Lund och vår butik ingår i ICA:s Kvantum-profil, vilket innebär att vi är en utpräglad matbutik som har öppet 6-23 alla dagar.

Vi har en välsorterad frukt- och gröntavdelning med över 300 olika artiklar och ett stort urval närproducerat och ekologiskt. Butiksbakat bröd – direkt ifrån ugnen - handlar du i vår stora brödavdelning.

Fiskavdelningen hittar du mitt i butiken – till brädden fylld med pinfärsk fisk och skaldjur. Våra duktiga styckare ser till att köttet är precis som du önskar och står gärna till tjänst med råd och tips om tillagning.

I delikatessen kan du hitta skinkor, korvar, grillat och annat gott, vår stora ostavdelning erbjuder ostar från olika länder till låga priser och vår duktiga personal i Festköket fixar allt du behöver till festen!

Med miljön i fokus

Miljöansvar ligger oss varmt om hjärtat och vi vågar säga att vi har ett av landets största sortiment när det gäller KRAV- och Rättvisemärkt-certfierade produkter. Givetvis har vi även ett stort sortiment av allergivänliga varor.

Vårt postkontor expedierar dig med brev, paket och frimärksförsäljning och ärenden till ICA Bank sköter du direkt i kassan. Parkerar gör du lätt och smidigt i P-huset under butiken.

Låt oss göra din vardag lite enklare - hjärtligt välkommen!

* Midsommar-, Jul- och Nyårsafton stänger vi tidigare.