Vill du bli vår nya kollega? Är du till och med vår nya stjärna i vår delikatess, manuella fisk och köttdisk?

Vill du bli vår nya kollega? Är du till och med vår nya stjärna i vår delikatess, manuella fisk och köttdisk?

En av våra kollegor fortsätter sin karriär på annat håll så därför söker vi dig som har erfarenhet från butik, delikatess, fiskdisk, köttdisk, kallskänk, café, delikatessbutik eller catering som vill vara med och utveckla vår avdelning i Ludvikas matbutik nummer ett.

Om dig

Du ska vara serviceinriktad med ett brinnande intresse för människor, måltider och försäljning. Som person är du effektiv, noggrann, initiativtagande och ansvarstagande. Vi vill att du som söker har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet varje dag. Tillsammans med dina kollegor erbjuder du en avdelning i absoluta toppklass som varje dag överträffar våra kunders förväntningar.

 

Erfarenhet inom området är ett krav. Kunskaper i AOB och MinButik. Vi ser gärna att du är väl insatt i HACCP, egenkontroll och arbetet kring livsmedelshygien.

 

Om anställningen

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter, allt från att betjäna kunder i manuella delikatess- och fisk/köttdisk till att hantera cateringbeställningar.

 

Tillträde snarast. Varierande arbetstider där även dagtid, kväll och helgjobb ingår. Lön enligt Handels avtal.

 

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan så fort som möjligt.

 

Vi undanber oss säljande samtal från rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

 

Vill du veta mer om tjänsten eller söka den? Då är du välkommen att kontakta försäljningschef Fredrik Remes via mail fredrik.remes@kvantum.ica.se eller via 0240-48 30 70.