Cateringpersonal

Cateringpersonal

Älskar du smörgåstårtor och delikatesser lika mycket som vi gör?

En av våra kollegor fortsätter sin karriär på annat håll så därför söker vi dig som har erfarenhet från café, catering, delikatessbutik, kallskänk eller kök som vill vara med och utveckla vår avdelning i Ludvikas matbutik nummer ett. 

Om dig:

Du ska vara rapp i fingrarna, serviceinriktad och ha ett brinnande intresse för människor, måltider och försäljning. Som person är du kreativ, effektiv, noggrann, initiativtagande och ansvarstagande.  

Vi vill att du som söker har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet varje dag. Vi älskar det vi gör och det ska du också göra. Tillsammans med dina kollegor erbjuder du en avdelning i absoluta toppklass som varje dag överträffar våra kunders förväntningar. Erfarenhet inom området är ett krav. Vi ser gärna att du är väl insatt i HACCP, egenkontroll och arbetet kring livsmedelshygien. 

Om anställningen:

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter, allt från att betjäna kunder i manuella delikatess till att utveckla och producera cateringbeställningar och delikatesser till vår manuella disk. 

Vi erbjuder en visstidsanställning på timmar. Om vi trivs med varandra finns det god möjlighet att får förlängd anställning och flera timmar under 2022. Tillträde snarast. Varierande arbetstider där även dagtid, kväll och helgjobb ingår. Lön enligt Handels avtal. 

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan så fort som möjligt. 

Vi undanber oss säljande samtal från rekryteringsföretag och bemanningsföretag. Vi har redan valt våra kanaler för denna tjänst. 

Vill du veta mer om tjänsten eller söka den? Då är du välkommen att kontakta försäljningschef Fredrik Remes via mail fredrik.remes@kvantum.ica.se eller via 0240-48 30 70.