Hållbarhet för oss

Hållbarhet för oss

Det är viktigt för oss i butiken att driva hållbarhetsarbetet framåt. Vi hjälper gärna er kunder att göra hållbara val och hittar ständigt miljösmarta lösningar i butiken. Vi stöttar idrottslag, föreningar och samarbetar med Röda Korset och Svenska Kyrkan. Vi kan inte göra allt, men alla kan göra något för en god morgondag!

Vi vill att barn ska äta mer grönsaker och frukt 

För att uppmärksamma barn om hur gott och kul det är med frukter och grönsaker har ICA Kvantum startat en barnklubb. Papricaklubben är en klubb för barn mellan 0 och 12 år och erbjuder en massa roligheter till sina medlemmar Där kan du som förälder ta del utav mängder av matnyttiga, roliga och näringsriktiga tips. Fem gånger om året kommer Papricaklubbens tidning ut som är fylld av inspiration som vill väcka lust och nyfikenhet kring grönsaker och frukt. Vi bjuder dessutom alla barn som är medlemmar på en utvald frukt eller grönsak varje gång ni handlar i butiken.

Upptäck Papricaklubben

Upptäck Månadens skörd

Varje månad kommer ICA Kvantums egna tidning ut. Månadens skörd ut är full av inspiration kopplat till säsongens frukt och grönsaker. Njut av reportage, tips och recept som inspirerar dig till säsongens gröna råvaror. Plocka med dig ett gratis exemplar nästa gång du är i butiken eller läs senaste numret digitalt.

Läs senaste numret