Hallontårta Hallonsylt, vaniljkräm, hallongrädde, hallon Innehållsförteckning Tårtbotten, hallonsylt, vaniljkräm, grädde, hallon i gelé, gräddrosetter.
Blåbärstårta Blåbärssylt, vaniljkräm. blåbärsgrädde, blåbär, strössel Innehållsförteckning Tårtbotten, blåbärssylt, vaniljkräm, grädde, blåbär i gelé, gräddrosetter.
Victoriatårta Endast 10-bitars Innehållsförteckning Tårtbotten, hallonsylt, hallonmaräng, vaniljkräm, grädde, rosa marsipan.
Blåbärsopera Operatårta med blå marsipan, blåbärssylt, vaniljkräm och blåbärsgrädde. Innehållsförteckning Tårtbotten, blåbärssylt, vaniljkräm, blåbärsgrädde, blå marsipan.
Pärontårta Pärontårta med päronsylt, vaniljkräm, pärongrädde och chokladströssel på sidorna. Innehållsförteckning Tårtbotten, päronsylt, vaniljkräm, pärongrädde, päron i gelé, chokladströssel.
Citrontårta Citrontårta med lemoncurd, vaniljkräm, citrongrädde och strössel Innehållsförteckning Tårtbotten, citronkräm, vaniljkräm, citrongrädde, gelé smaksatt med citron, chokladströssel.
Prinsesstårta En klassisk prinsesstårta med rosa marsipan, jordgubbssylt, vaniljkräm och grädde. Innehållsförteckning Sockerkaksbotten, jordgubbssylt, vaniljkräm, grädde, rosa marsipan.
Rysk banantårta Innehåller: Chokladtårtbotten, banansylt, vaniljkräm, chokladgrädde. Sidorna är täckta med chokladströssel, bananer i gelé ovanpå och gräddrosetter.
Chokladtårta Innehåller: Chokladtårtbotten, jordgubbssylt och chokladgrädde, Hela tårtan är täckt med chokladspån och en marsipanros på toppen Finns endast som 8-p
Wilma En ljuvligt god och vacker tårta med vaniljkräm, jordgubbsgrädde och tryffeltäckt marsipan. Innehållsförteckning Tårtbotten, jordgubbsgrädde, vaniljkräm, marsipan, mandel, vit tryffel. Kan innehålla spår av hasselnötter
William En tårta där vaniljkräm, pärongrädde och päronkompott varvas för att sedan täckas av marsipan och mörk choklad.
Napoleontårta En enklare variant av den klassiska Napoleonbakelsen. Vi har använt smulat bakat smördeg runt kanternaoch ersatt en av bottnarna med sockerkaksbotten. Detta gör att tårtan blir lättare att skära upp men smördegen finns fortfarande kvar för smak och textur.