Din matglädje är viktig för oss.

Din matglädje är viktig för oss.

Hos oss står matglädjen och den goda måltiden i centrum. Och det är ingen hemlighet att frukt- och gröntavdelningen är vår stolthet. Vi ser också till att följa svensk standard i livsmedelshandering och levererar hög kvalitet. Till rätt pris såklart!

Nöjda kunder är glada kunder så därför ger vår färskvarugaranti dig ersättning om du inte är nöjd med en färskvara. Får du betala ett högre pris än det som står på hyllan, träder vår fina prisgaranti in.

Därför kan du räkna med detta hos oss:

 färskvarugaranti

Färskvarugaranti

Vi väljer vårt sortiment med omsorg och vet att våra varor håller hög kvalitet. Därför får du dubbla pengarna tillbaka om du inte är nöjd med kvaliteten på våra färskvaror.

Mer om garantinPrisgaranti

Vi tycker att det är viktigt med ordning och reda i butiken. Därför ger vi dig prisgaranti när du handlar hos oss. Det betyder att du får 25 kr som tack om du upptäcker att du får betala ett högre pris för en vara än det pris som står i hyllan.

Mer om garantin


kvalitetcertifierad

Kvalitetscertifiering

Vår butik är kvalitetscertifierad. Det betyder att vi hanterar våra varor på ett omsorgs - fullt och korrekt sätt, enligt svensk standard för livsmedelshantering. Det är en naturlig del i vårt arbete och en betryggande kvalitetscertifiering för dig.

Kvalitet i butik


Vi tar ansvar för miljön och samhället

Vi är övertygade om att ett ansvarstagande för både miljön och människan går hand i hand med god lönsamhet. Varje dag arbetar vi målmedvetet för att bidra till ett hållbart samhälle, även för kommande generationer.


välj-eko

Ekologiskt sortiment

Det ska vara lätt att göra kloka och miljövänliga val när man handlar hos oss. Därför erbjuder vi ett brett ekologiskt sortiment och strävar efter att ha så många ekologiska alternativ som möjligt i hyllan.


Matvaror för dig som är allergisk

Alla ska kunna hitta matglädje i våra hyllor – även du som är allergisk. Vi har ett brett sortiment för dig som är känslig mot gluten, laktos, ägg, soja eller nötter. Leta efter Fri från-symbolen när du handlar så hittar du rätt.


Sponsring

Vi bryr oss om god mat och goda initiativ. Därför ger vi gärna lite extra stöd till föreningar och verksamheter som bidrar till ett positivt samhällsklimat i närområdet. Tillsammans med övriga ICA stöttar vi dessutom flera idrottsföreningar och välgörenhetsorganisationer.


Råvaror från lokala leverantörer

Vi erbjuder vi ett brett utbud av lokala och närproducerade råvaror här i butiken. Dels gynnar det miljön och det lokala näringslivet och dessutom tillför det lite extra fina smaker till ditt matbord.
Miljösmart butik Vi är en miljösmart butik 
ICA Kvantums butiker är miljöcertifierade. Det betyder att vi arbetar varje dag för att minska vår miljöpåverkan inom områden som matsvinn, energi och plast – allt för en god morgondag.