Vår vision: Grönast på ön!

Vår vision: Grönast på ön!

På ICA Kvantum Lidingö älskar vi mat som både smakar och gör gott. Genom att satsa på ett rikligt utbud av frukt, grönsaker, ekologiskt och vegetariskt vill vi vara butiken som varje dag, året runt, bidrar till både naturlig matglädje och hälsa. Vi sammanfattar vår vision i tre ord: Grönast på ön!

Grönast på service

Att vara grönast handlar om mer än varor. För oss kan även service vara grön, om den nu är förstaklassig det vill säga. Precis som att vi alltid ska möta dig med ett leende, ska du lämna butiken med ett. För att vi alltid ska vara på tårna, skickar vi iväg oss själva på servicekurser titt som tätt.

 

Frukt och grönsaker

Våra hjärtan klappar extra för naturens godsaker och det är ingen hemlighet att vår frukt- och gröntavdelning är butikens stolthet. Just nu är vi i full gång med målet att bli bäst på frukt och grönsaker här på ön. Men det är inget vi klarar utan våra kunder. Därför får du mer än gärna berätta vad du tycker!

 

Ekologiskt

Redan när vi öppnade butiken för snart fem år sedan var vi fast beslutna om att hoppa på det ekologiska tåget som vid den tiden hade börjat tuffa på ordentligt. Det visade sig vara ett klokt beslut. I dag har vi över 700 ekologiska varor i butiken och till och med en ekoansvarig, vår egen lokförare som dagligen lägger örat mot rälsen och lyssnar på både dig som kund och våra leverantörer. 

 

Vegetariskt

Andelen vegetariska köp bara fortsätter att öka hos oss. Kanske inte så konstigt, att äta mindre kött är ju bra både ur hållbarhetssynpunkt och för hälsan. Argumenten är fler än så, och oavsett varför du väljer köttfritt, hittar du ett brett vegetariskt sortiment i våra hyllor. En populär serie hos både oss själva och våra vegokunder är ICA Gott liv. Där hittar du en rad sojabaserade, snabba vardagsrätter. 

 

Hälsa

Precis som ICA i stort vill vara en hälsosam kraft i Sverige, vill vi vara det på Lidingö. Självklart genom att erbjuda en mängd hälsosamma varor i butiken, men också genom att inspirera dig till att lyckas i köket med dem. Dessutom kommer vi satsa vi stort på att få så många av Lidingöborna som möjlig att ställa upp i ICA Klassikern under året. Och du, du har väl inte missat vår välmåendeavdelning i butiken?