Vår affärsidé

Det finns en affärsidé som styr riktningen för vårt dagliga arbete här på ICA Kvantum Lerum. I klartext så lyder den "Vi älskar MAT - Du också?" För hos oss står verkligen maten i centrum. Och ordet MAT i affärsidén består av tre ingredienser – som alla beskriver den nytta vi hoppas göra för dig som kund:

M står för Modern. Genom att ständigt förnya sortimentet, våra kunskaper och den utrustning som ska exponera maten, så hoppas vi att du ska uppleva affären som levande och modern.

A står för Alternativa. Här i butiken har vi full beslutskapacitet att bestämma vad som ska säljas - utifrån de önskemål som du och andra Lerum-kunder framför. Enkelt uttryckt så vill vi erbjuda alternativ – som du väljer bland. Och alternativen ska inom varje varugrupp erbjuda dig valfrihet – både vad gäller pris och kvalitet.

T står för Tillgängliga. Vi är tillgängliga för dig klockan 6–23 under veckans alla dagar. När du svänger av på den smidiga avfarten från E20 så är det lätt att parkera. Vi har 350 fria parkeringsplatser. Och avslutningsvis, väl inne i butiken möts du av ett inköpsvarv med breda gångar, en varuplacering som är logisk och med tillmötesgående medarbetare som med glädje svarar på dina frågor.

I framgångsrika företag är det många som tänker. Vi hoppas få din hjälp att utveckla butiken! Nästa gång du handlar – knacka oss på axeln, och berätta om hur du tycker vi kan bli ännu bättre. Välkommen med dina idéer!

Glada hälsningar!
Owe Krook och alla engagerade medarbetare
ICA Kvantum Lerum