Ett brett utbud!

kott

Ett brett utbud!

Färskvaror

Vi är naturligtvis en certifierad butik enligt Svensk standar för livsmedelshantering i butik. Certifikatet omfattar hantering av förpackade livsmedel samt kategorier av oförpackade livsmedel.

Vi på ICA Kvantum ser det som en självklarhet att ha den högsta kvalitet på våra färskvaror. Därför har vi valt att erbjuda dig vårt konsumentpackade kött från bl a  ICA. Detta kött har flera fördelar.

  • Hårdare krav på råvarorna
  • Längre hållbarhet
  • Högre matsäkerhet och kvalitet
  • En säker och obruten kylkedja som gör att köttet håller en högre kvalitet

Här säljer vi allt från köttfärs och kotletter för vardagsmaten, till oxfilé eller entrecôte till festen. Du kan även hitta ett brett sortiment inom lamm, kalv samt kyckling och övriga fågelprodukter.

Kött

Vi har också kött från JM chark som har närproducerat kött, nöt och gris, från Halländska gårdar. Den naturanpassade verksamheten innebär att djuren får vandra i frihet utomhus och på stora ytor året runt.

Letar du efter något mer spännande eller annorlunda? Kolla då in vårt viltsortiment under höst- och vintersäsongen som kommer från Åke P.

Vår ambition är att hålla en bra köttavdelning, både i sortiment och i pris. Har du önskemål om något som vi inte har i sortimentet, då är du välkommen att fråga vår duktiga personal.

Chark

Här i charkavdelningen hittar du goda charkprodukter från Sp chark och hela deras korvsortimentet. Vi har även andra kryddstarka korva från andra spännande leverantörerer! Vi har också pannkakor, raggmunk, kroppkakor och från det till riktiga delikatesser som äkta parmaskinka och spännande tapas.

Till charken hör också avdelningen Sallad & Färdigmat. Här vill vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av snabblagade måltider.

Fråga oss gärna om det är något du undrar över eller saknar i sortimentet, vi gör vårt yttersta för att tillgodose alla kunders önskemål.

Välkommen till vår kött- och charkavdelning!