Kolonial & dryck

kolonial

Kolonial & dryck

Anders kolonial

Kolonial

Kolonialavdelningen är skafferiets avdelning, här tillhandahåller vi allt från kaffe, mjöl, kryddor, socker, pasta från hela världens kök. Från Sverige till Kina… du kan alltid hitta något nytt att testa i köket.

Vi arbetar konstant med att vidareutveckla vår avdelning för ekologiska-, krav- och fairtrade produkter. Naturligtvis så har vi hela sortimentet av ICA I love Eco.

Drycker

Vår dryckesavdelning innehåller ett brett sortiment som är prisvärt. Vi har kända varumärken i både storpack och små förpackningar och också ett lågprissortiment som håller marknadens lägsta pris. Prova gärna en ny ölsort från vårt stycksortiment.

Annika godis

Godis

I vår godisavdelning hittar du det mesta, allt från lördagens godispåsen till exklusiva chokladaskar. Vårt lösviktsgodis, som levereras av Gottmix, är en storsäljare och här kan vi presentera ett riktigt bra sortiment med över 20% andelar choklad.

Rengöring

Vi har allt under ett tak. Då innefattar det också en stor städavdelning med både städutrustning och rengöringsmedel. Det är inte alltid lika roligt att städa, men rätt material kan åtminstone underlätta.

Välkommen!